miercuri, 28 august 2019

Reduceri de 80% la Editura Univers Eniclopedic

Cele mai recente achizitii din biblioteca suricatelor sunt Dictionar spaniol-roman si Dictionar roman-spaniol editate de Univers Enciclopedic! Am profitat de reducerile de neratat de pe site, care sunt intre 50% si 80%!


Suricatele invata la scoala Jose Marti, unde a doua limba studiata va fi, in mod obligatoriu, spaniola. Avand in vedere ca  ambele adora muzica latino si deja stiu si inteleg multe dintre versurile Shakirei si nu numai, incerc sa profit de acest aspect si sa le introduc in studiul limbii spaniole. Eu o inteleg destul de bine, de acum 20 de ani, din vremea telenovelelor, dar nu la nivelul mult dorit. 
Le-am promis fetelor ca daca se vor descurca rezonabil la nivel conversational de baza, le duc in Barcelona! 
Ador ambele dictionare! Sunt complexe, fiind editate in format mare de 21 cm pe 26.5 cm, au in jur de 1000 de pagini si coperte foarte groase si cartonate! Sunt clar adevarate valori pe care le lasi mostenire copiilor si nepotilor, instrumente ideale pentru specialisti si studenti, dar si pentru cei care vor sa se familiarizeze cu particularitatile limbii spaniole. 
Fiecare dintre ele contine peste 100.000 de cuvinte titlu si inglobeaza cele mai recente criterii si precizari ale Academiei Regale Spaniole.
Noi avem de la aceeasi editura si DOOM, pe care il consider biblia in materie de corectitudine gramaticala, la fel achizitionat tot cu reducere de 50%!

Pe site gasiti nu doa dictionare, dar si multe carti pentru copii, enciclopedii si titluri de parenting si pedagogie! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu