luni, 10 decembrie 2018

Conni si colectia Junior de la editura CASA

In luna cadourilor, Editura CASA a lansat noutati minunate pentru cei mici, din colectia Prietena mea Conni si din colectia Junior!Suricatele mele sunt pur si simplu fascinate de micuta Conni, pe care au insotit-o pana acum in aventurile ei la mare, la gradinita, la zoo, la ferma si la dentist! 
De data aceasta, micuta Conni face prajituri, fiind ajutata de mama dar si de fratiorul ei! Fiti pregatiti sa testati noua reteta de fursecuri delicioase sau, si mai bine, lasati-i pe cei mici sa incerce singuri sa amestece ingredientele!
Conni a intrat deja in magia sarbatorilor si se pregateste sa sarbatoreasca Craciunul, confectionand decoratiuni, cu care va participa la targul de Craciun! Conni il intalneste, ca in fiecare an, si pe Mosu! 


Editura Casa ne-a mai surprins cu doua titluri minunate din Colectia Junior: Speriat, furios sau vesel si Tot ce pot face eu.
Sunt doua carticele cartonate, editate intr-un format foarte prietenos cu cei mici, centrate pe intrebarile de ce, cine si cum? Fetele au fost fascinate de ferestrele si casetele 3D care se deschisd in cadrul fiecarei pagini, descoperind lucruri inedite si suprinzatoare!
Toată lumea se enervează din când în când, toți ne mai întristăm sau uneori suntem speriați. Dar emoțiile copiilor sunt mult mai schimbătoare decât cele ale adulților. Acum sunt triști sau speriați, iar în momentul următor sunt veseli sau curajoși. Această carte îi ajută pe copii să-și recunoască, să-și înțeleagă și să-și accepte emoțiile proprii și ale celorlalți.
Tot ce pot face eu este o carte care ii incurajeaza pe cei mici sa incerce noi experiente si sa nu le fie frica de esecuri, deoarece prin imitatie si prin perseverenta, pot face orice! Totodata, ilustratiile minunate ii introduc pe cei mici, prin joc, in notiuni elementare ce tin de culori, forme si numere!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu