vineri, 7 decembrie 2018

Naturys - crema pentru ten cu ingrediente 100% naturale si bio organice

Am descoperit recent crema perfecta pentru tenul meu!!! Cautam o crema cu ingrediente naturale si bio, care sa se imprieteneasca rapid cu tenul meu si cel mai important, de la care sa nu ma usture pielea din zona ochilor. 

Folosesc de ceva vreme crema superhidratanta de la NATURYS din gama Vanity Routine! O ador!!! In primul rand m-a fermecat mirosul delicat si subtil de frezii proaspete de primavara! Textura foarte lejera este un alt element important in alegerea cremei pentru mine. Practic, crema se administreaza intr-un strat subtire, de aceea este foarte spornic. Eu nu investesc mult timp in masarea acesteia, de aceea am nevoie de un timp rapid pentru a se absorbi in piele, fara a lasa urme grase pe ten. 
Ce am remarcat este faptul ca mi s-au atenuat in proportie de 90% urmele de la acnee si, in acelasi timp, pielea imi ramane super fina si hidratata. 
NATURYS este un brand profesional de cosmetice certificate BIO care are in portofoliu tratamente si produse cosmetice care se adreseaza tuturor problemelor pielii: 
Toate produsele Naturys utilizeaza numai ingrediente si extracte de origine biologica obtinute din plante cultivate BIO, fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic.
Principiile active se regasesc sub forma de pulbere obtinuta prin evaporarea totala a lichidelor extractive,  astfel toate produsele au o concentratie de principii active foarte mare, de 5 ori mai mare decat a altor produse de pe piata.
Produsele Naturys nu contin conservanti de sinteza, in locul lor fiind utilizate extractele din scoarta de salcie, vitamina E si phytostabul (un complex de uleiuri esentiale care inhiba dezvoltarea de microorganisme).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu