miercuri, 12 decembrie 2018

4 noutati de la Editura CASA de neratat

Am descoperit pe site-ul Editurii CASA cateva noutati minunate, pe care vi le recomand si voua:

Din colectia Idei Creative, numerele Fantezii din panglici pentru Craciun si Lalele si alte flori origami, ambele fascinatia Elizei, care este foarte creativa si isi face singura tot felul de minunatii din hartie si cartoane! Merita pe deplin aceste titluri, care au acum o reducere maxima si costa cat o ciocolata!

Bazele desenului - o carte mult apreciata mai ales de Eliza, care este foarte talentata la desen. Cartea ne explica, pas cu pas, care  sunt materialele şi instrumentele de care ai nevoie pentru realizarea unui desen, cum se pregăteşte un model, în ce constă compoziţia, cum se obţin corpurile de rotaţie, în ce mod se reprezintă umbrele într-un desen, ce înseamnă o natură statică şi cum poate fi aceasta redată.Aici sunt cateva dintre schitele Elizei: 

Ghidul fetelor - o carte foarte utila tuturor mamicilor de fetite (de peste 10 ani), deoarece ne da o idee despre cum putem aborda, in mod firesc si de ce nu, chiar amuzant, subiecte de discutie ce privesc modul in care corpul nostru se dezvolta si se modifica odata cu etapele pre - si adolescentine.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu