sâmbătă, 24 noiembrie 2018

Teoria conspiratiei

Teoria conspiratiei este o lucrare atractiva si incitanta pentru publicul larg, pentru categoriile de cititori interesati de partea oculta a istoriei si convinsi ca fiecare eveniment cu impact este rezultatul uneie conspiratii! Lucrarea este una suculenta, care descrie, pe scurt, evenimente marcante ale istoriei de ieri si de astazi.
Cartea este redactata intr-un format foarte generos, de 29 cm pe 24 cm si are 207 pagini. Copertele cartii sunt lucios cartonate iar grafica este impecabila. Lucrarea este structurata in 10 subcategorii:
De la Kurt Cobain, John F. Kennedy, Paul McCartney, Marilyn Monroe, Elvis, Printesa Diana, la extraterestri, la cazul Litvinenko, Sfantul Graal, Hitler, Rasputin, Stonehenge, Hillary Clinton, serviciile de informatii MI6, CIA, Mossad, NSA, Vatican, gruparile teroriste, francmasonii, clonare, SIDA, etc, toate fac subiectul subcapitolelor acestei carti.
Este o carte buna si incitanta, mai ales pentru cei interesati, de dragul adevarului sau doar al dezbaterii, sa vada dincolo de versiunile oficiale si de opiniile general acceptate! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu