marți, 13 noiembrie 2018

Produse pentru imunitatea copiilor care functioneaza de minune in cazul nostru

Inca de cand a inceput scoala, mi-am creat o rutina in ceea ce priveste produsele naturiste pe care le administrez copiilor, dar pe care le folosesc si eu. Incerc sa vin in intampinarea virozelor de sezon, cu care inevitabil ne vom confrunta, ideea este de a le depasi fara complicatii si de a le rari frecventa. Dimineata, imediat dupa ce le spal pe dinti pe fete, in intervalul de 20 de minute pana la micul dejun, timp in care le ajut cu imbracatul si pieptanatul, le administrez cate o jumatate de pliculet de laptisor de matca pur.

Acesta se ia ca atare si se tine sub limba pana se dizolva complet. Se dizolva rapid, in aproximativ 5 minute. Fetelor le administrez cam 0,5 grame, dar eu incerc sa iau un plic intreg, de 1 gram. Nu reusim intotdeauna, uneori suntem pe fuga, ne trezim mai tarziu sau mai greu, dar incercam sa pastram o constanta pe timpul sezonului rece. Fetele s-au obisnuit deja cu gustul, la inceput li s-a parut a fi foarte puternic, insa cu timpul au inceput chiar sa imi ceara singure. Noi am ales laptisorul la pliculet, pentru ca este dozat in cantitatea perfecta.

Laptisorul de matca pur este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile! Laptisorul de matca pur este singura sursa de ACID 10 HDA, substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral.

Dupa amiaza, dupa scoala si after-school, imediat cum ajungem acasa, inainte de gustare si de cina, le dau cate 2 linguri de Catinut! Catinut este o minune a naturii! Are un gust divin si practic simti cum te revigoreaza pe loc! Este un produs 100% natural, obtinut manual prin presare la rece din 30% miere de salcam si 70% fructe de catina. Nu contine nimic in plus, nu are conservanti, zahar si nici apa.

Fetele il adora! Eu li-l dau ca atare, cu lingura, pentru ca ele adora gustul acrisor, insa se poate si dilua in apa. Asigura 100% necesarul de vitamina C si este este indicat atat in viroze, gripe, tuse, dar si in afectiuni gastroduodenale, fiind un protector hepatic si biliar. 

Efectele se vad, atat pe moment, cat si in timp! 

Am mai spus-o: in 7,6 ani Eliza a luat o singura data antibiotic, pentru o otita complicata; Carla, in aproape 5 ani, o singura data a luat antibiotic, pentru o bronsita, dar numai in urma unor analize de snage care au indicat o infectie bacteriana!!! Spune NU antibioticelor administrate in viroze (infectii virale, adica cele care nu sunt de cauza bacteriana)!!! 
Voi ce recomandari aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu