marți, 13 noiembrie 2018

Crema perfecta pentru ten: Un brand romanesc, bio cu 98% ingrediente naturale!

Caut de mult timp o crema ideala pentru tenul meu mixt, o crema pe care sa o pot utiliza atat dimineata,ca baza pentru machiaj, dar si seara, pentru hidratarea de noapte.

 Criteriul de baza a fost sa contina ingrediente cat mai naturale si sa o pot tolera usor, mai ales in zona ochilor. Nu imi plac deloc cremele cu un puternic parfum, pentru ca nu simt ca mi-ar hidrata suficient tenul.
Recent, am testat o crema noua care are 98% ingrediente de origine naturala! 

Acest aspect a fost primul lucru care mi-a atras atentia atunci cand m-am decis sa o incerc. Mai mult, crema nu contine parabeni, silicon, ftalati, uleiuri minerale, alergeni, parafina, sulfati, coloranti sintetici. 

Este un produs obtinut la rece, fabricat in Romania, care contine ingredinete BIO: miere de salcam, laptisor de matca, extract de Caesalpinia Spinosa, aloe vera, unde shea si unt de cacao. 
Mierea de salcam BIO si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin din stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei. 
In gama Apiterra am descoperit o oferta diversa ce contine creme de tot felul, masti de fata, ser pentru fata, lapte demachiant, lapte de corp, apa micelara si crema de maini. Mi-a facut cu ochiul un ser intensiv restructurant, pe care o sa il incerc cat de curand si despre care va voi povesti pe larg. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu