joi, 9 august 2018

MINUNILE NATURALE ALE LUMII

Desi ne-am intors din Thassos de cel putin o luna, inca suntem sub mirajul insulei si mai ales al celebrei plaje Marble Beach - Plaja de Marmura, un loc mirific creat de Mama Natura, unde nisipul plajei a fost inlocuit de mici pietricele sidefate si perfect slefuite. Suricatele au fost extrem de incantate si curioase sa afle ce alte locuri minunate, create de natura, si nu de mana omului, mai sunt in tara noastra sau in lume. Provocata de ele, am cautat o enciclopedie de acest tip si am descoperit, pe site-ul editurii AQUILA, un atlas absolut fascinant, care descrie o parte din cele mai frumoase locuri din lume, create de natura!!!


Minunile naturale ale lumii este un atlas ilustrata bilingv, care poate fi regasit atat in varianta romano-engleza, dar si in varianta romano-germana. Este un volum editat in format xxl, de 22,5cm/30,5 cm, are 48 de pagini si coperte groase, cartonate. Ilustratia este exceptionala, fiecare pagina continand cel putin 5 fotografii unice, insotite de cateva randuri explicative (atat in limba romana, dar si in limba engleza) ale celor mai frumoase, neobisnuite minuni naturale.

Atlasul este structurat pe capitole ce au la baza un criteriu geografic. Ultimele capitole se refera la o selectie de minuni disparute sau pe cale de diparitie si la curiozitati si recorduri naturale.
La sfarsitul atlasului, veti regasi doua capitole foarte atractive cu sugestii de jocuri pentru copii, lectii invatate, teste si sugestii privind modul in care fiecare dintre noi, cu mic, cu mare, poate proteja natura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu