miercuri, 15 august 2018

Lecturi de vacanta de la Editura Casa

Carla, suricata mea mica, este atrasa foarte mult de jucariile de baietei! Adora pistoalele, trenuletele, avioanele si are o intreaga colectie de masinute, fie primite de la verisorii ei, fie achizitionate special pentru ea!

Asadar pot spune ca surpriza de la Editura Casa a fost foarte binevenita pentru maimutica mica, dar si pentru surioara ei, Eliza, care s-a bucurat enorm ca poate sa isi adauge inca 3 carti la lista de titluri citite in vacanta de vara!
Pachetul promotional include doua titluri din seria Lumea vehiculelor, si anume La drum cu trenul si La drum cu avionul si un titlu din seria Cauta si gaseste: Unde traiesc animalele. Daca intrati aici, il veti gasi la un super pret (2 carti plus una gratis).Cartile sunt editate in format de 17,5 cm pe 20,5 cm si sunt total cartonate. Nu doar copertele, dar si paginile sunt tiparite dintr-un carton foarte calitativ, pentru a fi usor de manevrat de catre cei mici. 
Unde traiesc animalele expune povestea a doi copii, Matei si Laura, care merg, pe rand, in vizita la o ferma de animale, la o gradina zoologica si la o drumetie prin padure, unde descopera multe lucruri interesante despre lumea animalelor.


Maimuticile mici au fost super atrase de cartea La drum cu avionul. Ele au fost de cateva ori cu trenul, cu buncii, insa nu au mers niciodata cu avionul, desi tare mult si-ar mai dori! Poate la anul!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu