duminică, 8 iulie 2018

Marea carte de jocuri logice

Am descoperit pe site-ul LIBRIS, in sectiunea de cultura generala,  o carte minunata pentru toate varstele, o carte senzationala care te invata sa gandesti, jucandu-te, o carte care iti antreneaza mintea si care te distreaza si relaxeaza, in timp ce te provoaca! 
MAREA CARTE DE JOCURI LOGICE este o colectie extraordinara de probleme de logica, de ghicitori si enigme celebre, care au ramas in istorie de-a lungul timpului,  din Antichitate pana in zilele noastre! Este perfect editata intr-un format de 22 pe 16 cm, are 304 pagini, coperte groase, file cartonate si o multime de imagini color care o fac atractiva si pentru cei mici, nu doar pentru cei mari, pentru ca este extrem de usor de citit! Eliza o adora!

Sunt exemplificate 197 de probleme distractive de matematica, logica, statistica, probabilitate si paradoxuri! Bineinteles, ca, la sfarsitul cartii, gasiti si raspunsurile, foarte bine detaliate, pe intelesul tuturor! Nu o sa dezvalui tot misterul, dar va las cateva imagini foarte edificatoare, inclusiv cu raspunsuri! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu