vineri, 22 iunie 2018

Recomandarile lunii de la editura LIBRIS

De fiecare data cand intru pe site-ul LIBRIS, descopar noi si noi resurse minunate de beletristica, enciclopedii, culegeri si carti pentru copii! De data aceasta, as vrea sa va detaliez despre cele mai recente achizitii din biblioteca noastra:


Mi-am dorit foarte mult o enciclopedie care sa ma ajute sa le explic fetelor diversitatea credintelor religioase ale lumii. Lucrarea este structurata intr-un mod coerent in capitole care descriu marile religii cunoscute (crestinism, iudaism, islamism, budism). Ulterior, sunt prezentate si sectele si alte confesiuni.
Fiecarei religii ii sunt alocate cate 2 pagini, in care sunt subliniate aspectele esentiale ale dogmelor, precum si prin ce se diferentiaza de celelate  - isme
Cartea este editata in format de 21/14 cm si are 160 de pagini cartonate si pline de ilustratii de o grafica extraordinara. 
Volumul a fost publicat in 2017 si este editat in format de 23/16 cm si are 304 pagini. Este o lucrare care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca, fiind utila la orice varsta.
Culegerea exemplifica cateva sute de erori frecvent intalnite in limnajul cotidian, in ceeace priveste folosirea semnelor de punctuatie si ortografie.
1 Martie sau 1 martie
presedintii de Consilii Judetene sau presedintii de consilii judetene?
masuri anticriza sau masuri anti criza?
Dl Nastase sau dl. Nastase?
Se deschid noi malluri si hipermarketuri sau noi mall-uri si hipermarket-uri?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu