vineri, 2 martie 2018

Proiect pentru scoala din materiale reciclabile

De cel putin doua saptamani, lucrez cu suricatele mici la un proiect pentru scoala Elizei, ce va fi prezentat pe 7 martie. Eliza este in clasa pregatitoare si in cadrul proiectului 100 de zile de scoala, vom prezenta lucruri create din materiale reciclabile: hartie, carton, dopuri de plastic, cofraje de oua, pahare de unica folosinta etc.

Pentru ca ne e tare dor de primavara si pentru ca iubim traditiile, noi am ales sa realizam un peisaj de tara idilic. Initial, am vrut sa facem doar o casuta traditionala, insa, pe parcurs, ne-au tot venit idei si idei, astfel incat am conceput un proiect mai amplu, pe care l-am asamblat intr-o cutie mare de cizme.
Am creat, pe rand, o casuta traditionala, copacei cu flori si fluturasi, o fantana, o bancuta pe care stau un baietel si o fetita, imbracati in costume traditionale, o caruta trasa de cai, o masa cu o vaza de flori, o cosarca cu bostani, ciuperci uriase, o vulpita, un iepuras si doi catei. 
Am ales sa pictam cutia cu un curcubeu si un soare zambaret. Iar in fundal, am creat o hora in care danseaza baietei si fetite imbracati in port popular. Ne-am insporat fie de pe internet, fie de aici. 
  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu