joi, 1 martie 2018

Girafa din tuburi de hartie igienica

De vreo doua saptamani, Eliza este obsedata de girafe! A trecut prin mai multe etape de astfel de obsesii: lei, gheparzi, pisici, dinozauri, ponei, caluti si catei. Acum, insa este obsedata de girafe. Cum am mai spus, ea este foarte creativa. Realizeaza tot felul de creatii din materiale reciclabile zilnic. Ieri a facut o casuta de  copac pentru pasarele, doua acadele din carton pentru bebelusi si doua inghetate din hartie. Pe acestea, vi le arat in alta postare. Nu pot tine pasul cu ea :)
In seara asta, si-a dat seama ca nu-mi facuse nici o surpriza de 1 martie, asa ca s-a retras in camera, tiptil-tiptil si in jumatate de ora, mi-a adus surpriza!
Nu ma intrebati cum a realizat-o, nu am poze de etapa, eu nu cred ca as face-o nici in doua ore. Din ce mi-a povestit ea, a preferat sa inveleasca tuburile de hartie igienica in hartie colorata galbena, pe care a pictat ulterior petele maro. Le-a lipit cu scotch si a desenat ochisori si sprancene. A decupat din hartie o coada si doua urechi si le-a lipit, de asemenea, cu scotch. Simplu ca buna ziua! Ma rog...poate pentru unii :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu