miercuri, 21 februarie 2018

Un cadou minunat pentru copii de la Editura KREATIV

Ieri, maimutica mea cea mica, suricata Carla, a implinit 4 anisori! Pe langa masinuta cu telecomanda mult dorita si un joc educativ, suricata a primit si doua carti minunate de la editura KREATIV: o enciclopedieDINOZAURII 3D si o carte de povestiPERIPETIILE IEPURASULUI! Pe site-ul editurii gasiti, pe langa enciclopedii superbe si carti de povesti la preturi foarte bune, si auxiliare de la nivelul de gradinita pana la clasa a VIII-a.

Imi doresc foarte mult ca ambele maimutici sa invete sa aprecieze cadourile sub forma de carti, pentru ca eu le consider o investitie pe viata, de care nu te poti plictisi nicicand si pe care le poti redescoperi cu fiecare lectura, indiferent de varsta la care le citesti pentru prima data, a doua oara sau a cincea oara.
Spre deosebire de surioara ei, Carla este foarte ''baietoasa''; ii plac mult masinutele, pistoalele si...dinozaurii!!! Asa ca minunata carte DINOZAURII 3D de la editura KREATIV a fost extrem de apreciata de suricata. 

Surpiza cea mai frumoasa a fost faptul ca editia are o pereche de ochelari speciali 3D inclusi, astfel incat poti vedea o parte din ilustratiile colorate din carte in format 3D. Cartea este editata in format mare de 24cm/26 cm si are 64 de pagini. Imi place foarte mult faptul ca are coperte groase, cartonate, foi de asemenea calitative si lucioase iar grafica si ilustratiile sunt exceptionale. 
Fetele au fost de-a dreptul fascinate! Eliza, care are deja 6 ani si 8 luni, a fost foarte interesata sa citeasca singura textele descriptive, mai ales despre giganticile oua de dinozauri si despre preferatul ei, Bonapartenykus, un dinozaur de talie mica, din Cretacicul Superior, care este stramosul strutului.

Elizei i-a placut foarte mult si cartea de povesti PERIPETIILE IEPURASULUI.  
Este o carte de povesti clasica despre aventurile unui iepuras tare ghidus caruia ii place sa le faca tot felul de farse prietenilor sai, vulpoiul, broasca testoasa, ursul si uliul. Cartea este editata in format mare, de 20cm/26 cm si are coperte cartonate. Cele 31 de pagini foarte groase descriu 7 povestioare scurte, moraliste, scrise intr-un limbaj adecvat copiilor de varsta mica si medie.

 Elizei i-a placut foarte mult faptul ca textele sunt foarte usor de citit, deoarece cuprind fraze scurte, redactate in paragrafe intre care sunt inserate imagini foarte frumos ilustrate. Grafica editiei este exceptionala si foarte atractiva pentru cei mici.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu