vineri, 23 februarie 2018

RAFTUL CU JOCURI educative Mind Lab pentru copii de toate varstele

Am doua obsesii majore in ceea ce priveste camera de joaca a copiilor: enciclopediile si jocurile educative, mai ales cele care se bazeaza pe tehnologia Mind Lab! Avem un dulap intreg plin de astfel de jocuri, dar niciodata nu sunt suficiente! Suricatele sunt innebunite dupa ele...si eu la fel! 
Acum cateva zile, suricata mica a implinit 4 anisori si a primit un cadou absolut inedit si senzational de la RAFTUL CU JOCURI, care combina atat o carte cu o poveste clasica, cat si un joc minunat. 

Metoda Mind Lab se bazeaza pe faptul ca jocurile care stimuleaza gandirea sunt cel mai util instrument educational, iar in Romania, partenerul Mind Lab este Raftul cu Jocuri. Am descoperit recent site-ul si vi-l recomand cu tot dragul. Gasiti tot felul de carti si jocuri educative, toate recomandate de Mind Lab, pentru toate varstele: jocuri de logica, de creatie, de indemanare, seturi de origami, nisip kinetic, instrumente muzicale masini si roboti de construit, apa magica, jocuri de rol, lego, puzzle-uri, caramizi si cuburi de construit, absolut orice!! Ce mai, paradisul copiilor si al meu, totodata! 
Carla a primit jocul Cei trei Purcelusi, care este livrat sub forma unei cutii minunate, sub forma de carte, care contine o carticica cu celebra poveste a celor trei purcelusi fratiori ghidusi, precum si un joc care se poate juca de la 2 pana la 5 jucatori. 
Este un joc de logica, care contine 5 zaruri, o ruleta, precum si multiple cartonase, care constituie segmente de acoperis, usi si ferestre,  si cu care poti construi casute de paie, lemn sau caramida.

Regulamentul jocului este foarte clar explicat iar pe site, la specificatii, gasiti si un video dipsonibil in care se prezinta foarte bine etapele si regulile. 
Mie imi plac foarte mult jocurile care presupun si aruncarea zarurilor, pentru ca ma ajuta sa le explic fetelor ca, uneori, in viata, exista situatii in care rezultatul depinde de noi si situatii in care, orice am face si oricat de frustrati am fi, conteaza si norocul sau soarta. Imi place mult o vorba a Elizei, in acest sens: Ei, asta-i viata!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu