duminică, 18 februarie 2018

Omuleti din hartie pe bancuta din carton

De cateva zile, lucrez cu fetele la un proiect pentru scoala Elizei , pentru care trebuie sa cream orice din lucruri reciclabile: pahare de plastic, hartie, carton, etc. Am gasit o multime de carti utile in acest sens aici. 
In cadrul proiectului nostru, care va fi finalizat in 2 saptamani, am creat si o minunata bancuta pe care stau relaxati un baietel si o fetita imbracati in costume traditionale. 

Pentru bancuta, am folosit carton de la o cutie de pantofi. Am modelat cartonul din ochi, astfel incat sa ii creez un spatar si o baza pentru banca. Ulterior, l-am retusat pentru a-i decupa picioarele. 
Pentru a crea o bancuta cu aspect de lemn, am folosit 3 bete de inghetata. Noi reciclam si pastram multe astfel de obiecte, care ne-ar putea folosi la proiecte viitoare. Promitem ca va vom arata si cum am realizat fantana, la care am muncit cel mai mult.
Am lipit betele de la inghetata cu lipici si am lasat bancuta la uscat.

Intre timp, Eliza a desenat pe o foaie de hartie doi omuleti, o fetita si un baietel, pe care i-a decupat si i-a desenat in culorii vii, astfel incat sa dea impresia ca poarta costume traditionale. Dupa ce i-a decupat, le-a indoit picioarele astfel incat sa ii pozitioneza pe banca si i-a fixat, de asemenea, cu lipici.
Foarte simplu si de efect!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu