sâmbătă, 17 februarie 2018

Marea carte de intrebari si raspunsuri

Marea carte de intrebari si raspunsuri de la LIBRIS a devenit cel mai bun prieten al meu! O ador!

Mamiiii, de ce Luna nu este mereu plina? Maaami, de ce unii oameni au culoarea pielii diferita? Maaamiii, de ce bebelusii nu pot sta singuri in picioare? Maaamiii, de ce uneori ne imbolnavim? Maaaamiiii, de ce trebuie sa dormim? De ce nu pot sa vad pe intruneric? De ce ploua? De ce ninge? De ce transpiram? De ce strazile in panta au multe curbe? De ce se rostogoleste mingea la vale? Cum ies submarinele la suprafata?De ce este colorat curcubeul? Cum este transmis un program TV prin satelit? Cum zboara pasarile? Cum respira pestii sub apa? Cum se misca oasele? Cum reuseste un CD sa stocheze sunete? Cum ajung sunetele la ureche? De ce se schimba anotimpurile? De ce este cerul albastru? De ce sufla vanstul?

Cine nu a auzit oare astfel de intrebari? Cine nu a stat un pic pe ganduri incercand sa formuleze un raspuns corect, coerent si pe limbajul celor mici?!

Eliza si Carla sunt de ceva vreme la varsta la care ne bombardeaza cu astfel de intrebari si deseori m-am regasit in imposibilitatea de a le furniza un raspuns scurt, logic, pe intelesul lor. Am tot cautat un suport care sa ma ajute cu astfel de raspunsuri la intrebari din diverse domenii si recent, am descoprit, pe site-ul Libris,  cartea aceasta minunata! 
Imi place foarte mult ca este editata in format mare, de 29cm/20 cm si ca are coperte groase si foi calitative si lucuoase. Are 240 de pagini, bogat si frumos ilustrate, in care gasesti inserate si frumos structurate informatii de baza din orice domeniu. Fiecare intrebare isi gaseste raspunsul printr-un text formulat simplu, insotit de imagini sugestive si edificatoare.
Este formata din 7 capitole majore de interes: Pamantul, Universul, Dinozaurii, Animalele, Plantele, Corpul Uman si Stiinta si Tehnologie. 
Sa stiti ca pe site-ul LIBRIS, cartea are mereu trasport gratuit, prin curier! Acum o puteti comanda si cu o REDUCERE DE 40%, daca intrati pe acest link, unde o si puteti rasfoi virtual!!
 Este o investitie pe viata, un cadou util tuturor varstelor! Va las mai jos cateva imagini din carte, sa va faceti o idee!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu