vineri, 9 februarie 2018

Cel mai eficient tratament pentru acnee

Este singurul produs din aceasta gama incercat pana acum, insa intentionez sa nu ma opresc aici. Dupa sarcina, tenul meu a inceput sa fie afectat de schimbarile hormonale, mai ales in zona fruntii (desi nu am breton) si in zona barbiei. Nu am avut probleme cu acneea niciodata, in adolescenta si pana pe la 28 de ani am avut mereu un ten impecabil, asa ca schimbarile survenite acum m-au deranjat foarte mult.

M-am documentat foarte mult, mai ales citind review-uri de pe site-urile din SUA, si am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie, dar si cea mai rapida, este aceasta!!! 
Minuni s-au intamplat! In sensul ca desi o inflamatie acneica nu a disparut peste noapte, aceasta si-a redus in mod miraculous dimensiunile si in 2-3 zile a disparut complet, fara a lasa inesteticele urme. Eu o aplicam cam de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa demachierea tenului.
Are un miros chimic, deoarece contine  alcool izopropilic, cunoscut a fi cel mai bun dezinfectant din lume. Pe moment poti resimti o usoara senzatie de usturime, care dispare insa in maximum 2 minute. Desi are doar 29 ml, se consuma extrem  de greu. Eu il am de 4 luni, il folosesc zilnic de 2-3 ori (aplic si preventiv, desi acum nu mai am acnee deloc, doar semne inestetice despre care voi reveni cu o postare) si am consumat cam 20%. Eu il aplicam direct pe ten, cu picuratorul din dotare si apoi masam usor cu degetul zona vizata. Nu uitati sa agitati bine flaconul inainte de a-l utiliza!
Il recomand 100%, fiind cel mai bun tratament de urgenta pentru astfel de probleme!
E permis si in sarcina, gineoclogul mi-a dat acordul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu