vineri, 9 februarie 2018

Cea mai buna pasta de dinti pentru copii, cu 98% substante naturale

Am descoperit Gennadent Junior intamplator, cand, aflandu-ma intr-un plafar, am intrebat vanzatoarea daca nu au si o pasta de dinti pentru copii, care sa nu aiba fluor si sa aiba cat mai putine ingrediente nocive. 

Lizzie a mea avea deja peste 1 an si trebuia sa incepem si periajul cu pasta de dinti, nu doar cu periuta. Ei i-a aparut primul dintisor la 10 luni si la 1 an si 2 luni avea doar 4 (incisivii centrali de sus si de jos). Spre surprinderea mea, a acceptat din prima pasta (Lizzie e foarte mofturoasa si selectiva si incapatanata, refuzand si sa testeze/guste ceva).


Bineinteles ca am incercat-o si eu, ba chiar am folosit-o vreo 3 zile. Senzatia a fost de o curatate profunda si delicata.
E un produs VivaNatura, produs in Romania, dupa formula Leonard Radut.
Conţine 98 % substanţe naturale. Nu formează spumă şi nu conţine fluor, deci poate fi inghitita fara probleme. Nu contine nici parabeni sau spumanti (deci nu afce spuma, ceea ce nu necesita o clatire).
Este creata pe baza de argila si are un gust delicat de capsune. Are o culoare usor cafenie, de la continutul de argila.
Nu in ultimul rand trebuie sa precizez ca pretul ei este extrem de atractiv: doar 6,5 lei
O gasiti la orice plafar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu