duminică, 17 decembrie 2017

Doua recomandari de ENCICLOPEDII pentru COPII la super pret!!!

Marea mea obsesie in materie de carti pentru copii o reprezinta enciclopediile! Le ador! Avem in biblioteca peste 50 de astfel de carti, dar colectia este in permanenta completare! Noi le achizitionam numai de pe site-ul Libris. Au o colectie extraordinara, promotii permanente si livrarea e gratuita, prin curier, la orice comanda de 30 de lei! 
Recent, pe site-ul lor, am descoperit doua enciclopedii pentru copii, la super pret de 20, 30 de lei (au reduceri ambele), pe care le recomandam cu tot dragul: Mica enciclopedie a Romaniei pentru copii si Cand, unde, cum, de ce...?.

Pentru Ziua Nationala a Romaniei, am dorit sa marcam evenimentul printr-o superba editie intitulata MICA ENCICLOPEDIE A ROMANIEI PENTRU COPII!
Este o editie din 2016, actuala si complexa, in format 23cm/15 cm, cu 368 de pagini, coperte groase, cartonate si lucioase si cu o grafica exceptionala, atractiva si explicita. Pretul este accesibil oricui, echivalentul a cateva ciocolate.
Cartea este structurata in 5 capitole: Personalitati, Natura, statiuni turistice si timp liber, Economie, asezari, Arta si arhitectura, Obiceiuri, gatsronomie. 
Sunt prezentate notiuni generale din orice domeniu, gasim astfel informatii despre marii autori romani (Eminescu, Creanga, Caragiale, Sadoveanu, Eliade etc), despre pictori, despre domnitori si regi, despre personalitati de marca din sport, medicina, aeronautica, despre orase, statiuni si capodoperele arhitecturii urbane si rurale, despre obiceiuri si traditii romanesti.

O a doua enciclopedie care le place enorm suricatelor este Cand, unde, cum, de ce...?

Este o enciclopedie in format 18,5cm/15,5cm care are 356 de pagini, de asemenea cu niste coperte cartonate si pagini lucioase si frumos ilustrate. Este o carte foarte usor de citit, variata si plina de informatii foarte utile, din toate domeniile, fiind structurata pe multiple capitole: Animale, Pamantul si spatiul cosmic, Inventii, Corpul uman, Pe uscat si pe mare, Cum iau nastere multe din lucrurile inconjuratoare, Unde se afla...?. 

Este o enciclopedie adecvata atat pentru fetite, dar si pentru baieti, de orice varsta, fiind insa extrem de utila chiar si noua, parintilor. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu