duminică, 29 octombrie 2017

Cel mai bun aparat de aerosoli

Pe la 2 ani pitica mea a afacut pneumonie. Am primit vestea ca un soc, ma temeam foarte mult si de o eventuala internare. Din fericire, s-a dovedit ca pneumonia era de sursa virala, si nu bacteriana...am preferat sa ii fac si analizele de sange, ca sa nu fie nevoie sa ii administrez degeaba antibiotice...pe care orocum nu le-ar fi acceptat, deoarece refuze cu indarjire orice inseamna siropel. Doctorita ne-a recomandat sa ne achizionam un aparat de aerosoli, cu care sa ii administram tratamentul cu flixotide si ser fiziologic.

Nu am avut mult timp sa ma documentez, insa am retinut un aspect important...multe mamici subliniau faptul ca aparatul ideal ar fi cel cu ultrasunete, intrucat ii poti administra copilului in somn tratamentul si atunci cand este treaz, nu se sperie si nu il refuza.
 Noi avem acest model  și l-am luat de aici. 
Puteti vedea preturile, detaliile si accesoriile necesare, dand click aici : AICI.
Vine echipat si cu masca de adult dar si de copil, precum si cu un set complet de capacele pt solutia adminsitrata...noi am refolosit aceste capacele, le-am sterilizat, desi se gasesc de cumparat oriunde si nu sunt scumpe.
Noi il avem deja de 4 ani si jumatate si functioneaza perfect, desi l-am folosit foarte des, atat pentru cele doua suricate, cat si pentru noi adultii. Deocamdata, nu a fost nevoie sa cumparam accesorii noi, masca sau furtun.
L-am folosit de atunci de foarte multe ori, pentru bronsite, raceli, mucozitati. Pitica mea il adora, i-am spus ca e dragonel si ca scoate fum de nari si nu doar ca nu face mofturi, dar chiar cerseste pur si simplu sa faca dragonelul. Isi tine singura mascuta si sta cuminte pana se termina. Multe mamici au observat ca aparatul nu e foarte stabil, ca daca tragi de furtunas se dezechlibreaza....e normal, asa sunt toate, daca tragi de el. mie mi se pare foarte usor, mic, super silentios si la pret cel mai ok. Il recomand 100%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu