marți, 30 mai 2017

Atelierele imaginatiei CARTOON NETWORK

Eliza are aproape 6 anisori si o mare pasiune: desenatul! Ce-i drept, am investit si eu destul timp in aceasta preocupare, care a inceput cu obsesiile ei succesive pentru Mickey si Minnie, Garda Felina, troli, etc. 

Zilnic i-am desenat eu toate aceste personaje, ea le decupa si colora, iar de cateva luni a inceput sa si le deseneze singura. Pot spune cu mana pe inima ca se descurca mult mai bine decat mine, fiind capabila sa faca un desen foarte fidel avand in fata un plus, de exemplu, sau chiar din memorie. Este obsedata de feline, ea insasi fiind o pisicuta delicata! aparent...credeti-ma, la nevoie, isi scoate gherutele la atac! 
Mi-am propus sa ii incurajez aceasta pasiune si sa o ajut sa si-o dezvolte, chiar intr-un cadru organizat, asa ca sambata trecuta am participat cu mare entuziasm la un atelier de storytelling organizat in cadrul Digital Parents Talks de Liviana Tane, powered by CARTOON NETWORK.
Liviana Tane este um om extraordinar, pot spune asta atat din perspectiva mea, dar mai ales din punctul de vedere al Elizei. Are lipici la copii, se conecteaza cu ei atat de fain si reuseste intr-un mod inedit sa creeze experiente foarte frumoase.

Atelierul de storytelling face parte din promovarea unui proiect sustinut de CARTOON NETWORK, intitulat Atelierele imaginatiei. Copiii sunt invitati sa creeze propriile povesti sub forma de desene, animatii sau scenarii. 

Mai mult, orice copil isi poate incarca pe site-ul http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/ opera intr-una din cele trei categorii: desen, animatie sau scenariu, sau chiar la toate, de ce nu,  si poate castiga, la finalul competitiei, o tableta grafica, dar si alte premii CARTOON NETWORK. Concursul se finalizeaza pe data de 2 iulie. Pentru detalii suplimentare, intrati aici http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu