vineri, 28 aprilie 2017

Wheel-E, noua trotineta electrica, jucaria perfecta pentru tatici!

Am acasa 3 copii, doua fetite mici de 3 si respeciv 5 ani, pe care le alint suricatele, si un baietel ceva mai mare, de vreo 34 de ani, pe care il alint sotul! Stiti cum se spune ca, de regula, copilasii au tantrumuri, mai ales pana la varsta de 5-6-7 ani, care sunt cauzate de frustrari si care se manifesta de cele mai multe ori, cand ti-e lumea mai draga, in magazin, langa jucaria cea mai scumpa de pe raft? Ei bine, sa stiti ca si sotii, ca niste copilasi ceva mai mari, au si ei tantrumurile lor, pe care le numim crizele barbatului! Ei bine, dragi femei, e mai bine sa stim adevarul din start! nu exista doar o criza a barbatului de 30 de ani sau cea a barbatului de 40 de ani, exista si criza barbatului de 31 de ani sau a barbatului de 32, de 33, de 34 de ani, etc...

Pai nu sunt si ei niste copii mari toata viata, si, nu-i asa, copiii trebuie sa se joace! Cum fac ei?! Cand apare in magazin o noua jucarie, o vor si ei!  Slava Domnului ca de cand a evoluat tehnica atat de mult, visurile si jucariile baieteilor mari nu se mai rezuma acum doar la masinile sport coupe sau motociclete clasice, pentru ca s-au inventat jucarii noi, mult mai accesibile, mai sigure, mai ecologice, si anume biciclete, motociclete si trotinete electrice.

Chiar asa! Desi nu cedez deloc usor cand vine vorba de achizitia de noi jucarii, avand antrenamentul miilor de solicitari din partea suricatelor, pot spune ca de data asta, sotul are dreptate! O data-n viata are si barbatul dreptate! 

Recent, domnul sot a descoperit un magazin online, care distribuie pe piata noastra cele mai inovative produse: biciclete electrice, trotinete elctrice, motociclete elctrice, skateboard-uri electrice, hoverboard-uri si Segway.
Sotul a pus ochii pe o trotineta electrica, mai ales ca e o promotie in derulare,  primesti o geanta-incarcator la fiecare trotineta achizitionata. Bine, el a mai pus ochii si pe un Segway si o motocilcleta electrica, de fapt chiar si skateboard-ul electric ii face cu ochiul, desi nu a testat niciodata!

Eu, sincer, am pus ochii pe altceva, e un vis al meu din copilarie! Imi doresc o bicicleta, insa nu una clasica, ci una electrica! Mi se pare absolut fascinanta: e total pliabila, usor de transportat, o poti cara chiar intr-o mana, are un motor care iti permite un pedalat usor, iar cand obosesti, iti ofera asistenta electrica si practic, face cam toata treaba pentru tine, pedalatul devenind o placere! 

Eu stiu una si buna, de data aceasta, sotul are dreptate! exista anumite investitii minime, care sunt atat utile si care aduc beneficii, dar mai ales reinvie bucuria copilului din noi! 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu