vineri, 28 aprilie 2017

Trotineta electrica Wheel-E, jucaria perfecta pentru sufletelul meu de copil!

Mereu m-am intrebat ce se intampla cu copilul din noi, cand ne facem oameni mari...M-am temut deseori de momentul cand voi fi la casa mea, pe picioarele mele, cu copii la randul meu, crezand ca mini-me-ul din sufletelul meu va deveni major si gata, usa spre copilarie va fi inchisa pentru totdeauna...ei bine, asta nu s-a intamplat si cred ca numai datorita faptului ca am regasit placerea jocului, alaturi de suricatele mele.
M-am bucurat ca un copil alaturi de ele cand le-am cumparat prima bicicleta si prima trotineta si cand le-am invatat sa le foloseasca, asta desi eu nu stiu sa le folosesc!  Am testat de cateva ori, in copilarie, bicicletele prietenilor mei, precum si bicicleta mare si grea, cu ghidon, a unchiului meu, insa mai mult de 100 de metri nu reuseam sa merg!


Sa am propria bicicleta e o nostalgie a visului neimplinit din copilarie, usor intangibil, nu din motive financiare acum, ci din constrangeri de timp. Full-time job, 2 copii mici, fara bone sau bunici prin preajma, asa ca tot mie, ca mama, imi revine sarcina de a duce si prelua copiii de la cresa/gradinita, fapt care ma tine dependenta de masina aproape in totalitate. asta desi ma  uit mereu cu admiratie la colegii mei care vin la serviciu pe doua roti...

Ei, bine, acum, de cand am descoperit acest magazin de trotinete electrice, visul pare mai aproape decat oricand! sa stiti ca gasiti preturi pentru toate buzunarele si promotii permanente! de exemplu, acum, la orice tricicleta achizitionata, primesti o geanta-incarcator cadou! 

oricum, poate va tenteaza de pe site altceva: au si motociclete sau biciclete elctrice, Segway, hoverborad-uri si skateborad-uri electrice!

Ma si vad dimineata, lasandu-mi masina, in parcare la gradinita, scotandu-mi din portbagaj trotineta si pornind spre serviciu! Distanta nu e foarte mare, am cam 2 kilometri, asa ca nu am timp sa imi stric machiajul ! 

Fiind o trotineta complet pliabila, are loc perfect, chiar si in portbagajul meu mic, care adaposteste deja 2 trotinete de copii, un carucior, 3 mingi, jucarii de nisip si palete de badmington. Cand ploua, o pot lua sub brat (e atat de usoara incat efectiv o cari intr-o mana), in metrou sau in tramvai. Cand plecam la munte, o pot depozita usor in masina. Se vinde cu tot geanta-incarcator si are autonimie de 25 de km, ceea ce e perfect pentru mine. E neagra si se asorteaza cu orice tinuta! 

Vine 1 iunie!!! eu stiu deja ce isi doreste copilul din mine!!! E timpul ca si mamicile sa se joace! 

Voi ce visuri neimplinite din copilarie aveti?
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu