luni, 10 aprilie 2017

Recorduri de viata

Una din cartile noastre preferate, poate chiar prima in top, este o enciclopedie complexa, intitulata Recorduri de viata. O puteti achizitiona direct de pe site-ul Libris, fiind aproape mereu in promotie si avand livrarea gratuita oriunde in tara, prin curier. 
Este o carte care trebuie sa existe in orice casa, fiind adecvata oricarei varste, una din acele minunatii care iti ofera permanent lucruri noi de citit si documentat, facand trimiteri la biologie, istorie si geografie! Pe noi ne-a ajutat foarte mult in a le explica suricatelor faptul ca orice fiinta are o durata de viata, nimeni nu traieste vesnic, nici plantele, nici animalele, nici oamenii. Asa le-a fost mai usor sa inteleaga conceptele de viata si moarte.
Cel putin o data pe saptamana, suricatele se delecteaza cu aceasta carte, Eliza descriindu-i Carlei imaginile extraordinare, iar ulterior mami sau tati citindu-le amandurora cate un capitol, doua. 


Cartea este in format xxl (215x275) si are 160 de pagini  lucioase si minunat ilustrate. Copertele cartii sunt groase si cartonate. 

Enciclopedia ofera o privire de ansamblu asupra tuturor formelor de viata de pe Pamanat, fiind structurata, pe capitole, in functie de durata de viata a fiecarei specii. Carte contine cronologii a peste 230 de specii, pentru siricate a fost extrem de facinant sa afle ca exista alge care traiesc mai putin de o zi, dar si bacterii care au supravietuit mii sau chiar milioane de ani.  O sectiune a cartii examineaza in detalii speranta de viata a oamenilor, cum a crescut in timp si din ce cauze difera atat de mult de la o regiune la alta. 


Va las aici cateva imagini edificatoare! Merita pe deplin, este o carte care va va fi de folos la orice varsta!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu