vineri, 14 aprilie 2017

Mickey si Pilotii de Curse, un nou serial la Disney Junior

Inca de acum cel putin 5 ani, din familia noastra fac efectiv parte si mult indragitele personaje Mickey, Minnie, Daisy, Donald, Goofy si Pluto! Eliza i-a imprimat Carlei pasiunea pentru desenele animate cu acestia, dar si pentru desenatul lor! 

De cand au aflat ca pe data de 22 aprilie 2017, la orele 10.30, se va lansa  noul serial Mickey si Pilotii de Curse, la Disney Junior, suricatele numara efectiv zilele din calendar. 
Noul serial abordeaza teme precum prietenie, lucru in echipa si fairplay, lucru de care sunt extrem de incantata, pentru ca sunt exact valorile si principiile pe care incerc sa le insuflu in relatia lor de surioare, dar si cu ceilalti din jurul lor!
In noul serial, Minnie si Daisy isi dezvolta o afacere secundara, numita Ajutoarele Abile, demonstrand multa abilitate si creativitate in provocarile intampinate, cum ar fi salvarea unei pisici dintr-un copac, recuperarea unor bijuterii pierdute in canalizarile Parisului dar si multe alte situatii la fel de amuzante, care vor fi cu siguranta pe placul tutoror.

Va fi o adevarata nebunie! Lizzie si Carla si-au lustruit deja masinutele fara pedale, cu care au innebunit vecinii anul trecut, insa de data aceasta se vor lansa in cursa la bunici, pe aleea din curte, pentru ca e vacanta!!! Va fi cam ca in trailerul noului serial, pe care il puteti urmari aici: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu