vineri, 14 aprilie 2017

Fara husa de protectie, pentru mine, telefonul e de unica folosinta!

Cu totii avem in grupul nostru un zapacit care sparge zilnic cate o farfurie sau un pahar, care scapa din mana borcanul de miere sau oala de ciorba sau care isi uita cheile de la casa in casa sau de la masina in masina si se incuie singur pe dinafara, nu-i asa?
Ei bine, in grupul meu, se stie foarte bine, eu detin aceasta titulatura! Mie imi place sa cred despre mine ca sparg ghinionul sau il alung, sau ca sunt prea repezita, dar fac de doua ori mai multe lucruri in acelasi timp decat altii, asa ca e normal ca uneori sa ai si pierderi, care compenseaza...
Recordul detinut de mine este totusi nu la spart farfurii sau scapat borcane de miere din mana (desi as putea sa va povestesc cateva situatii incredibile), ci as putea spune ca detin recordul la durata minima de viata a telefoanelor pe care le posed! In medie, cam 3 luni!


Daca as putea sa va dau un singur sfat din ce am invatat eu in toti acesti 15 ani de agonie si extaz de cand folosesc telefoane mobile, ar fi cu siguranta acesta: achizitioneaza-ti o husa sau o folie de protectie!! pentru dubla protectie, ia-le pe amnadoua!!! prietenul la nevoie se cunoaste!
Mi-a luat cel putin cativa ani sa inteleg ca asta era ceea ce lipsea in viata mea, ca sa ma simt in siguranta! Cand esti mama de doi copii mici si mai ai si doua maini stangi, credeti-ma ca asta e singura salvare! De cand am descoperit ca exista folii de sticla pentru telefoane, ma simt de parca as fi descoperit o comoara! Ultima achizitie este o husa de silicon care m-a slavat de la o noua cheltuiala pentru un telefon nou, de cel putin 3 ori pana acum.
Mi-am dat seama destul de tarziu cat de utile sunt! As fi vrut sa constientizez asta cand mi-am scapat telefonul proaspat primit cadou, in toaleta de la servciu sau atunci cand pur si simplu mi-a zburat din mana (alt telefon, nu cel primit cadou, ca ala era oale si surcele de mult) in singurul canal de pe strada, bineineles unul cu zabrele, nu cu capac integral! sau poate atunci cand mi-a cazut din buzunar exact sub masina si s-a inmultit, ca doar eu mi-am dat seama dupa ce am plecat de pe loc...sau poate atunci cand fii-mea mica a tinut sa testeze rezistenta ecranului cu un ciocanel de jucarie...sau atunci cand fii-mea mare l-a scapat din manuta exact pe gresia din baie si tandari s-a facut ecranul...
Va spun, folia de sticla securizata  este sfanta!!!


Sursa fotografiei aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu