joi, 6 aprilie 2017

Depozit-online, cu de toate pentru casa si nu numai

Recent, am trecut prin haosul renovarii unui apartament! Cine a trecut prin asta, stie despre ce este vorba! Cand ai si doi copii mici, servicii full-time si mai stai si in Bucuresti, deja am spus totul intr-o singura fraza!


Bineinteles, ca tot romanul care se pricepe la toate, NU am ales sa ne renovam casa cu ajutorul unei firme specializate, ci am facut-o ca la "carte", adica ne-am pus pe documentat si specializat in tot ceea ce inseamna materiale de constructii si furnizori la care sa gasesti de toate, la preturile cele mai bune.


Si daca ma trezesti la doua noaptea din somn, as putea sa iti povestesc cel putin jumtate de ora despre materiale de termoizolatii, despre masti pentru cazi pe colt, cam cat adeziv pentru parchet intra la o suprafata de 85 mp, cat BCA intra la reconstructia unei bai si cam cat aditivat pentru tencuieli si varuieli iti trebuie la un apartament cu 4 camere...Hehe! Stim cu sfintenie toti furnizorii din Bucuresti, am petrecut week-end-uri la rand prin depozitele magazinelor specializate din Bucuresti.


Ca umil proaspat posesor de apartament renovat, care a supravietuit acestui solicitant task, va sfatuiesc sa nu faceti ca mine. Exista o solutie mult mai eficienta si avantajoasa, din toate punctele de vedere, depozitele on-line care pot oferi livrarea produselor direct la domiciliu. 


Depozitul are o oferta completa si  promotii zilnice, saptamanale si lunare de neegalat!Mai mult, vedeti ca tot aici gasiti niste masinute electrice pentru copii, la preturi extraordinar de bune, nicaieri nu am vazut preturi atat de bune la ele!! bineineles, ca noi nu am rezistat fara sa achizitionam una! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu