duminică, 26 februarie 2017

Cel mai util ABECEDAR de pe piata!

Suricata mare, Lizzie, a fost mereu incantata de litere si cifre. A invatat rapid alfabetul, recunoaste de mult timp atat literele de tipar, cat si cele de mana, iar acum, la 5 ani si 9 luni, citeste singura fraze intregi si scrie cuvinte, inclusiv cu litere mici de mana. Si surioara ei, Carla, ce tocmai a implinit 3 ani, este fascinata de scris...deocamdata intr-o chirilico-chinezeasca, dar usor-usor, descifram...De cel putin 2 ani, am testat aproape toate tipurile de manuale de abecedare si caiete de lucru de pe piata. Am testat si o serie de  Fise de lucru, pe care le recomandam. 


Nu va spun ce incantata am fost cand am descoperit un Abecedar exact ca pe timpurile noastre, cu imagini foarte adecvate varstei de 5-7 ani, si, in opinia mea, cel mai important aspect, care sa-i invete pe copii literele mici de mana, nu literele mici de tipar.  

Manualul este editat de Editura Aramis si este redactat de Cleopatra Mihailescu si Tudora Pitila. Acestea au redactat numeroase manuale scolare, de matematica, limba romana, educatie pentru societate, istorie, stiintele naturii, pentru diverse clase. Le gasiti pe toate aici.

Setul contine un abecedar (manual pentru clasa I) si doua caiete de lucru, toate in format mare, cu coperte groase, poze clare si atractive, adecvate copiilor, cu exemple de cuvinte si scurte texte, exact pentru varsta recomandata. Puteti comanda acest set de aici, la un pret foarte mic. Il mai gasiti si aici. 


Va las mai jos diverse imagini, pentru a va face o idee: 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu