miercuri, 19 noiembrie 2014

Carla-Maria - jurnal de 9 luni

9 lunite magice! la multe inainte, suricata mea mica!
9130 grame si 72 cm, mult mai grasunica decat Izzie Lizzie la aceeasi varsta si un pic mai mica!Acum 3 zile am observat aparitia unui mic dintisor (incisivul central de jos), se simte foarte putin, din acest punct de vedere fiind mai precoce decat surioara ei, careia i-a aparut primul dintisor la 10 luni. Aparitia lui a coincis cu o noua viroza (cred ca a sasea, cine le mai numara?!) foarte enervanta: suricata nu doarme de 5 nopti, plange cu sughituri chiar (ea, care nu plange deloc), clar ca o doare gatul si o enereveaza rau de tot mucisorii. Ziua e mai ok, suparici, insa ii mai smulgi cate un zambetel, ba chiar mai prinde si cate un pui de somnic forte scurt, de 5 minute (chiar mai inainte a dormit pe jos, pe covor), insa noaptile sunt albe zilele astea (vorba cantecului) :))


Are niste pulpite de-ti vine sa le mananci...inca e purcelus de laptic, ca mancarica nu prea papa. In ultima luna a inceput sa mai manance cate ceva, insa portiile ei sunt in continuare la nivelul de 2 linguri mari, maximum.

Vorbeste nonstop (stie cateva cuvintele), canta, sta perfect in fundulet, se taraste cu o viteza remarcabila, pe coate insa (nu merge in 4 labe, la fel ca si surioara ei). Da semne ca isi va ridica funduletul curand, insa mai asteptam...nu s-a ridicat singurica la patut (poate pt ca nu sta in patut :D), insa de multe ori se ridica pe mine, se catara pe mine, se impinge cu piciorusele...si cam atat :) noi abia exersam statul in 2 labute, nu mersul :) are timp, ca doar Liz a mers singurica abia la 15.5 luni!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu