joi, 18 septembrie 2014

Izzie Lizzie - jurnal de 10 luni

Şi-am ajuns şi la 10!!! 10 luniţe minunate! E cea mai frumoasă primăvară pentru noi şi prima pentru Izzie Lizzie! 9300 grame şi 75 cm de fetiţă şturlubatică!
O lună plină de veşti frumoase, de soare şi magnolii înflorite!
La capitolul cuvinţele, bifăm: mama, tata, baba, dada, dă-i, dă-i, papa, lala!
La capitolul NU-uri bifăm: nu merge în patru labute (deşi se descurcă minunat la deplasare – stilul omida şi rostogoliri în lanţ); nu merge (deşi stă singurica sprijinită de pat și ținută de mânuțe face timid câțiva pași); nu se ridică singurică; nu are nici un dințişor  J deşi cel mai probabil luna aceasta ne vom pricopsi cu un rozător!
Îi place foarte mult sa cânte (dacă îi cântă mami, imită tonul), îi plac foarte mult cărțile (le mănâncă, la propriu, dar le și răsfoiește filă cu filă) și e înnebunită după gadget-uri. Dacă îi dai un cablu, e cea mai fericită fetiță din lume!
În rest, Lizzie exceleaza la capitolul sociabilitate, place pe toată lumea, zâmbește cu toate gingiile la toți și stă la toți în brațe! Cei mai buni prieteni ai ei sunt verișorul Gogoshel, maimuțica Bubu si domnul Degețel, care nu o lasă niciodată la greu (adică la foame si somnic)!
Spre Motzul de 12 luni înainte!
Pupici de la Lizulici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu