sâmbătă, 20 septembrie 2014

Carla-Maria - jurnal de 7 luni

Astazi, 20 septembrie, de ziua mamicutei mele, suricata mea mica a implinit 7 luni! 
7900 grame si 69 de cm, un pic mai mica si mai slabuta decat surioara ei, la aceeasi varsta. In ultima luna a luat doar 120 de grame si a crescut doar 1 cm, dar recuperam noi. Nu are nici un dintisor inca si nu sunt semne ca vor aparea prea curand.Are o luna de cand am inceput sa exersam statul in funduet, asa ca singurica nu sta decat sprijinta de perne. De vreo 3 saptamani am inceput si diversificarea, insa suricata nu pare a fi fan mancarica. Nu a incercat decat fructe si legume, insa abia-abia papa cateva lingurite de piure de legume...fructele nu o atrag mai deloc, pentru moment.
Se rostogoleste si se intoarce pe loc in pat toata ziua, ba chiar da semne ca va merge si in 4 labute destul de curand (spre deosebire de Izzie Lizzie care nu a reusit acest lucru decat pe la 1 an, ea fiind fidela mersului omida).
Face niste triluri extrordinare toata ziua, uneori si noaptea daca ii sare somnicul: da-da, un fel de ta-ta, da-ia si ga-ga. Nici urma de ma-ma inca. 
Este o minune de copil, nu plange decat daca este foarte obosita, insa de obicei, reuseste sa adoarma ca pe front, oriunde, mai ales ca mami o cara peste tot, chiar si pe la politie, service, dentist, etc. 
Cel mai mult o place pe Deea, surioara ei (Izzie Lizzie). Daca ea este in camera, numai pe ea o urmareste cu privirea, ii zambeste cu ochii ei mari de chinezuca si rade in hohote la toate giumbuslucurile de clovn pe care Deea le pune in scena. 
Se culca prima din casa, pe la 7.30 de cele mai multe ori, si se trezeste  tot prima, pe la 6-6.30. Primul lucru pe care il face cand deschide ochisorii este sa-mi zambeasca si apoi o cauta pe Deea in pat (dormim toate trei in acelasi pat), ii cauta mana si o mangaie pe par (uneori o mai si trage), lucru ce ma ajuta enorm cand ma chinuiesc sa o trezesc pe maimutica mare pentru gradinita.
La multe, multe lunite inainte, toate frumoase si insorite ca ziua de azi, sufletelul meu mic!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu